fredag 8 augusti 2008

080808 dagen för mina första par stövlar!

080808 idag ju. Stockholmarnas dag! Det skulle vara en jättefest hela dagen inne i stan idag men då regnet bara har öst ner så åkte vi bland annat till köpcentret Stinsen istället för att leta efter gummistövlar till liten. Regnkläder och sandaler går inte riktigt ihop när regnet öser ner ute som det gjorde idag och har gjort resten av veckan.
Vi hittade ett par svindyra på Vincent som vi efter en del funderande köpte. Enligt tjejjen i butiken så kommer hon kunna ha stövlarna upp till -5 grader med en socka. Men även nu då det är någe specialmaterial så man svettas inte om fötterna i dom. Dessutom är dom fotriktiga och bra. Små barn ska ju ha extra bra skor så är nog ett bra köp. Vincent har ju inte direkt dåligt rykte. Det är ju kvalite på grejjerna där.


"Nu när jag har mina nya fina stövlar ska jag nog passa på att plaska lite..."

(Efter mkt plaskande i pölen är stövlarna helt godkända. Vattnet bara rinner av dom o fötterna är lagom varma då vi tar av dom.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

kikar in.. vilka snygga stövlar och såå söt hon är din dotter =)
Som du såklart redan visste :)

Kram mamtezz.blogg.se

Anonym sa...

tack för kommentaren =)

Okey! Kanske var ngt som semper gett ut mot att man skickat in streckkoder eller ngt liknande!=)
Den var tuff ial!

jo men de är ju så.. många som inte tänker sig för vart eller till vem de säger saker...Det är ju så lätt gjort och händer de flesta ngn gång, tyckte de va bra med en påminnelse ;)!

Anonym sa...

Superfina stövlar! :-D Kram Elias mamma

miyoniña sa...

que linda es tu bebe de verdad que te felicito Dios te bendiga a ti y tu bebe... abrazos desde venezuela