tisdag 20 januari 2009

inte igen

Så typiskt!
Majja har inte varit sig själv riktigt nu på eftermiddagen och ju mer klockan gick desto hängigare och klängigare och varmare blev hon.
Vid kvart i sju somnade hon med endast frukost och lunch i magen och en alvedon uppkörd i rumpan o feber i den lilla kroppen.
Jag som ska jobba imorgon! Vi får se hur vi löser det nu.
Dessutom ska vi träffa en läkare angående hennes fötter imorgon bitti oså är det ju snö ute som passar perfekt att åka pulka i!
En vecka och en dag på dagis, sen var det kört. Suck.
Stackars liten.

Men vi har haft en bra dag idag iaf och liten har haft kul. Vaknade imorse och upptäckte äckligt nog att hon bajsat genom blöjan så pyjamas, barn och säng var mindre mysigt att ta hand om men vi hoppade direkt in i duschen tillsammans och morgonmös där tillsammans. Humöret var strålande och hon bjöd på många skratt.
Sen var det dagis för fröken och tvättning för mig. Efter dagis hamnade hon bums i säng och sov 1½ timme. Därefter gick vi ner till centrum och shoppade i leksaksafären som hade 50% på allt i butiken!! Men ingen annons ute så de var inte så många som visste om det varpå vi kunde välja och vraka :) Tack för tipset Jill!
Väl klara där vräkte det ner snöblandat regn men vi trotsade vädret och tog en prommenad till Majjas gammelmormor där vi fikade och pratade strunt. När fikat var svalt gick vi ner till stationen och mötte upp pappan i familjen, sen hem. Ut med pulkan och åkte med den ett par vändor i backen vilket var väldigt uppskattat. Så mysigt när hon bubblar av skratt!
o ja.. sen kom vi in och det hängiga och klängiga tog sin fart. Stackarn.

Som sagt, jobb imorgon. Är uppe o kissar en miljon ggr/natt just nu och varje gång vaknar bebis och börjar sparka så tar minst ½h efter varje toalettbesök innan jag kan somna om så nu är det sängen.

Godnatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars, hoppas det inte blir värre...
Det kanske är en tand till som kommer?
jobbigt att springa på toa så mycket, speciellt på nätterna...

Puss och kram
Lisa

Anonym sa...

lilla tösabiten då! hoppas att de bara är nåt tillfälligt som ger med sig fort. Får se vad läkaren säger om tossingarna då, säkert inte heller nåt att oroa sig för får vi hoppas. Jag är me lite sjuk, ingen feber dock. Lite snorig och hostig, men känner mig bättre idag så ska nog snart vara frisk. Vi ses på lördag då, hoppas Majjan kryar på sig! kram kram