söndag 24 maj 2009

Verkligheten är ikapp oss.

Imorgon börjar verkligheten för oss alla igen. Mats går tillbaka till jobbet efter dryga 7 veckor hemma som pappaledig och vardagen sätter igång här hemma med vanliga och riktiga rutiner. Trist.
Det har varit jätteskönt att ha varit hela familjen samlad, ta tagen lite som den kommer och egentlign inte göra någonting vesentligt alls. Leka, lata och pyssla. :)

Nu är räkningarna gjorda för dragning från kontot imorrn. Trist det också. Tänk vilken lyx om man slapp betala räkningarna :)

Häcken hos mamma och pappa är färdigklippt och den blev jättefin.

Nu ska jag sova. Gissar att Majja som somnade i soffan klockan sex kommer att vakna piggelinus klockan 5 imorgon bitti då Mats ska upp och då är jag INTE piggelinus. Bäst o göra det bästa av situationen och tack o lov att tv'n finns i sådanna situationer. :) Perfekt att bänka sig framför bolibompa med armarna runt barnen samtidigt som jag själv halvslumrar istället för att köra igång med full rulle direkt då man klivit upp ur sängen som barn verkar ha en benägenhet att klara av.

Godnatt.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Ja, tänk om man inte hade räkningar..

Skönt väder det verkar vara ute också..Skulle vilja vara hemma just nu och bara ligga ute och sola..

Hur gick det idag då, första dagen du varit själv en hel dag med Majja och Kajsa? Hoppas det har gått bra och lycka till hos tandläkaren idag!

Puss och Kram
Lisa

skinkan84 sa...

ja tänk va skönt om man slapp betala sånt. va mycket roligare man kunde ha för pengarna...