fredag 24 juli 2009

Rolig dag!

Vilken dag! I positiv bemärkelse.
Kajsa vaknade och hade ont i magen vid kvart i sju. Så smög upp med henne och lät Majja fortsätta sova. Dock sov hon inte sålänge så när klockan var sju satt vi alla tre och mös i soffan.
Åt frukost, duschade, plockade och dammsög innan vi packade in oss i bilen och for till Sollentuna centrum. Mats hade sett att det var rea i barnaffären "Annorlunda Små". Då jag aldrig varit där tidigare men hört att de bara har fina grejjer där blev jag sugen på att kika lite. Det fanns verkligen MASSOR med fina grejjer. Men tyvärr var priserna detsamma. En liten body eller t-shirt för dryga 300:- på rea är ingenting jag har råd med. Knappt man har råd att gå in dä igen, tänk om några kladdiga fingrar skulle råka vidrör någonting. Då blir det dyrt för mamman. :)

Träffade Mats och tog en lunch innan vi gemensammt gick till Annorlunda små. Därefter följde han oss till bilen innan han skulle vidare och jobba igen.
Vi andra stannade till på barnens hus påvägen hem. Då jag är farligt sugen på en Maclaren techno vagn ville jag klämma och känna lite för att se om den verkligen är så bra som alla säger och jaaa, det var den. Men svindyr! suck.
Kom hem med en nappflaska, och en giraffspeldosa till Kajsa och en rittavla till Majja o ett pussel som hamnar i presentskåpet tills vidare.

Efter att vi kommit hem och varit hemma lite mer än en timme packade vi in oss i bilen igen som vi styrde mot Arlanda denna gången. Mormorn och morfarn hade ju flugit klart så vi tyckte vi kunde möta upp dom. Majja blev jätteglad över att se dom igen och sprang rätt in i famnen på dom för att kramas. Gullunge.
Följde med dom hem och fikade o lekte lite innan vi åkte hem runt halv åtta. Min syster var jättesnäll o körde hem oss så vi slapp ta bussen. Tack.
Mats mötte upp och vi prommenerade till ica fram och tillbaka för lite mjölk.
Kom hem ett tag senare o fick Majja i säng runt nio då hon somnade snabbt och skönt.

Munnen går i ett på henne nu och hon överraskar med att säga de mest roliga saker emellanåt. Hon hoppar, springer och skuttar då vi är ute mest hela tiden.
Undersöker och pillar på det mesta. Tycker om att pyssla och mysa. Leka doktor eller hamra och skruva är andra favoriter just nu.
Testar gränserna rätt ofta och trotsen visar sig mer och mer men därimellan är hon världens underbaraste lilla stora tjej. Glad och nyfiken.

Kajsa växer så det knakar och är redan dryga tre månader. Vid tre månaders dagen var det som att vrida på en kran o hon dregglar o dregglar och har lärt sig göra bubblor med munnen. :)
Hon ler mest hela tiden och är en jätteglad bebis. Hon har också börjat skratta alldeles bubblande härligt då man busar med henne. :)
Annars är hon en lugn och glad bebis som oftast är nöjd med det lilla.
Även hon världens mest underbara.

Tänk att just jag skulle då dom finaste och bästaste barnen här på jorden, vad avundsjuka alla andra måste vara ;)

Ha en fortsatt bra kväll!

2 kommentarer:

Baloo sa...

haha ja det är verkligen fantastiskt att ni har lyckats få de bästa barnen i hela världen :) vad ni kan! visst, så säger alla, men för er är det ju verkligen sant, härliga små! Härlig dag ni haft, vi har också haft det rätt bra faktiskt. Den lilla har badat i mormors pool :) han tyckte det var fantastiskt kul och jag och mormor bara skrattade åt eländet... Tjo!

Jenny Molin sa...

Hahaha, ja tänk den mamman som inte känner så om sina barn. =)