söndag 4 oktober 2009

sjuuuuka

Barnen fortsätter att vara sjuka. Majja fick feber igår igen och även om den hade gått ner betydligt till idag var den fortfarande kvar. Kajsa snorar värre än nånsin och har det jättejobbigt. Även hon med något förhöjd temp.
Förutom att ha suttit innanför hemmets väggar så har vi suttit innanför mina föräldrars väggar i helgen.  Blir galen av att bara vara hemma och inne så en busstur dit så man får liiite luft, lite annat att leka med och lite annat sällskap har varit toppen då vi åkt o hälsat på hos mormor och morfar! ja o moster.

Inge dagis imorgon heller, ska försöka få tag i läkaren imorgon bitti för att se vad vi ska hitta på här näst.
Hon bör inte ha feber då hon äter penecellin. Speciellt inte en vecka efter påbörjad dos. Och hon borde kissa oftare!! Nu badade hon imorse och jag vet inte om hon kissade i vattnet. Gjorde hon det inte höll hon sig i 17h! Ja, ni läste rätt. 17timmar! Det är ju inte klokt! o kissade hon i vattnet höll hon sig i 14h. Inte bra det heller. o Inte en droppe i trosorna heller. Begriper inte hur hon gör för att hålla sig så länge. Inte konstigt att hon klagar över magont kanske... men som sagt. får se vad läkaren säger imorgon.

Kajsa sitter nästan nu!
Hon sitter kortare stunder alldeles rak i ryggen och jättefint men helt utan förvarning ligger hon som en fällkniv frammåt eller dunkar huvudet i govet bakåt. Då jag inte vågar ha henne sittandes ensammen än så är det där dunkandet bakåt inte så allvarligt som det låter. Ett par ggr har hon ramlat bakåt i soffan o alla andra gånger har vi fångat upp henne i fallet. Bebis börjar bli stor! Gullunge!

Majja sjunger o sjunger o sjunger. Busar o busar o busar. Pippi Långstrump ska man helst sjunga för henne dygnet runt om hon får välja o när hon sjunger själv just nu blir det mycket "hjulen på bussen".
Kurrangömma är en favoritlek. Hon sätter sig under en filt/kudde eller gömmer sig vid sidan av bokhyllan, kikar fram och tittar på en när man letar o kan inte alls hålla sig för skratt då man letar på fel ställe... Gulle. När man hittat henne tjuter hon av skratt säger "en gång till mamma/pappa" och drar filten över huvudet igen :) Haha.

Nu ska jag stänga ner här och se om jag också kan dra ett täcka över huvudet. Resten av familjen sover nämligen o vore ju lite mysigt att göra detsamma...

Godnatt.





=




=



tänk att dessa 2 underbara varelser är dom som gömt sig i de fina fina kalaskulorna jag gick runt och bar på i nio månader. :) Fantastiskt!

Inga kommentarer: