onsdag 25 november 2009

lekdagar

Nu har vi haft två riktiga lekdagar!
Igår var vi först till "Delfinen",- öppna förskolan i Valsta. Lekte och åt peruansk lunch. Jättegott och trevligt. Därefter träffade vi Helena och Beatrice o lekte vid en lekplats vi aldrig varit vid förut. Tjejjerna hade jätteroligt och Majja var helt slut när vi väl kom hem sen. Undra på det när dom sprang upp för en lång backe och sen åkte rutschkana ner om och om igen. :)

Idag var vi först till Märsta kyrkans öppna förskola, lekte lite och sjöng. Därefter träffade vi gammelmormor och umgicks lite med henne för att tillsist ta oss hem till Lilla-Maja där tjejjerna först busade massor inne. Dom var så söta. Hittade på en sångpåse som dom satt och tog upp olika figurer ur och sjöng sen sångerna till. Jag och Marcia satt mest och tjuvlyssnade och log åt busarna. är dom tröttnat på sångpåsen klädde vi på oss och gick ut. Träffade Isak och Rebecka i lekparken och leken fortsatte.

Nu sover hon skönt.

Kajsa älskar sin storasyster mest av allt i hela världen och hela hon brister ut i ett stooort leende när Majja visar sig och hon skrattar högt när storasyster tokar sig.
Annars är hon en väldigt nöjd tjej. Tycker det mesta är spännande eller iaf acceptabelt och klagar mycket sällan över sin tillvaro.
Tänk att just jag fått de två mest underbara barnen någonsinn. :)

Inga kommentarer: