onsdag 30 december 2009

klappa händerna

Sitter just nu i kö till bingolottos hemsida, hade tänkt bli miljonär samtidigt som jag kan få känna mig lite gamal. :)
När jag var liten var ju bingolotto pest och pina och bara något mormor sysslade med nu kan jag tycka att det är lite roligt att spela ibland. Är det vuxenpoäng eller tantpoäng kanske?

Sen jul har dagarna bara flytit på. Det har varit riktigt kallt ute, idag hade vi -14 som mest. I förrgår var det +2 grader så då passade vi på att göra oss en varsinn snögubbe och en snölykta som nu står så fint på gården. Vi har varit i Väsby Centrum för o kika på mellandagsrean men det var inte mkt o hurra öfr tyckte jag. Hoppas den blir bättre med tiden. Visst brukar det plockas fram mer o mer till mitten av januari ungefär?
Igår lekte vi med Lilla-Maja och tjejjerna var så söta. Lilla-Maja ville mysa så hon frågade Majja om hon fick mysa i soffan med henne. Majja sa ja och la armen om Lilla-Maja samtidigt som dom höll varandra i handen. Sötisar!

Kajsa har lärt sig klappa händerna, ett par dagar innan julafton började hon plötsligt klappa händerna och bara någon timme efter första klappet förstod hon sambandet med att faktiskt klappa händerna då man säger "klappa händerna Kajsa" Gullunge! Hon ler med hela ansiktet då hon klappar o nu börjar hon förstå grejjen med att vinka också. Vi är inte riktigt där än men snart så :)

Imorrn är vi bjudna på middag i Rotebro och därefter lär vi stå på balkongen o kika på fyrverkerierna hemma. Får se om barnen håller sig vakna eller om dom sover gott. Tror Majja skulle tycka det var väldigt spännande att se på spektaklet men vi får se. Sover hon får hon sova, tänbker inte väcka henne.

Vad ska ni göra imorgon?

Godnatt och GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: