onsdag 3 februari 2010

bakat semlor.

Tjejjerna har feber, Majja hostar som en liten besatt, klagar över magont och halsont, näsan rinner och fröken är INTE pigg.
Kajsa hostar lite då och då attackvis, låter inte skönt och det bor en massa grönt snor i näsan som väljer att bubbla och flyga ut då och då. Vid varje nysning har hon nästan en grön 11 ner till knäna. *blä*

Inget dagis idag med andra ord o inte resten av veckan heller.

Idag har vi bara varit ner till centrum och köpt på oss lite mer gröt och barnmat som var slut sen bakade vi semlor så det stod härliga till! Fick massor av goda bullar som blev alldeles fluffiga och goda. Hjortronsalt är tydligen en del av hemligeheten till det :)

Imorgon ska jag ta bort mina stygn, (opererade ju bort en leverfläck för en vecka sen) men annars händer nog inte mycket.
Trist. Får ju tråkslag av att bara vara inne en hel dag! o det gäller inte bara mig. Kajsa vill INTE sova inne och Majja börjar klättra på väggarna.
aja. Hoppas ha friska barn imorgon då vi vaknar iaf :)

Godnatt.

5 kommentarer:

Linda sa...

Hjorthornssalt heter det kära du.

eldgrisen o buffeln sa...

haha, jaa så fel de kan bli :) men du förstod ju vad ja mena iaf!

Jag sa...

Jasså? hur mkt hjortronsalt ska man ha då? är det till en vanlig vetedeg? Tycker inte helle rom att bara vara inne en hel dag, vill gärna göra nåt även om vi alla nog lärde oss vara inne utan att dö av tristess under jullovet. =) det är extra skönt att komma ut när barnen är sjuka, iaf de små som sover/sitter i vagnen, då försvinner snorandet med en gång. =)

Baloo sa...

tsss du ska ha för 1990! Kapsyljakten är i full gång iaf, om man samlar flest kapsyler i länet får man 5000 och om man samlar flest i hela landet får man 50000kr. Hoppas semlorna smakar bra! trevlig helg

Teresa sa...

Från sollentuna station går buss 567 mot Jakobsberg. Den går direkt till IKEA/Outlet i barkarby.