fredag 30 april 2010

Dagen idag

Trevlig valborg!

Natten var till en mitten jättejobbig. Kajsa vaknade och var hysteriskt ledsen, ingenting fick henne lugn. Hon grät o grät o grät. Satte sig upp, la sig ner, slängde sig hit, slängde sig dit. Sov i 30 sekunder började gråta hysteriskt igen. Så höll det på från klockan 11 till halv två. Vid ett gick jag upp och gav henne alvedon fall att hon hade ont någonstans och antagligen var det tänderna som spökade för en halvtimme efter alvedonen somnade hon och sov en snyftandes hela natten.
Vill inte trycka i barnen medicin i onödan även om alvedon är ofarligt är det ju knappast bra med för mkt eller för ofta. Vill inte att dom ska bli resistenta mot det så att det inte hjälper när det verkligen behöver hjälpa. Men i natt behövdes det som sagt.

Majja hade sen en bra dag på dagis, dom hade gått "nalle puh rundan" och lekt en massa innan lunchen och därefter var det ju dags att hämta henne. Kajsa sov större delen av förmiddagen men innan vi hämtade Majjsen var vi förbi gammelmormor en sväng. Efter hämtning gick vi till en gård på sätuna där vi lekte tillsammans med Lorinne. Emma och fina lilla Zelda var också ute och höll oss sällskap. :) Hon är så liiten och vägde ingenting o ändå var det dryga 4,5kg. :)

Helena kom förbi också o när det var dax att säga hej då till Lorinne och Emma gick vi en prommenad med Helena. Stannade till på pressbyrån och köpte oss en varsinn glass. Majja satt på vagnens fotsötd och plötsliugt mitt iglassen somnar hon! :) Sötnöten. Kajsa sov sen ett bra tag tillbaka skönt och nu fick hon agera huvudkudde för storasyster. :) Men det gick bra och tjejjerna sov väl så ungefär en timme innan vi mötte upp Mats. Handlade oss en latmiddag bestående av fryspizza och fiskpinnar till barnen som åkte ner snabbt i magen då vi kom hem. Klockan sex skulle vi återigen möta upp Lorinne nere vid det årliga tivolit för "miljonregnet" godis, nallar, fribiljetter samt trisslotter skulle kastas ut. Tjejjerna fick sig lite godis och resten fick dom "ha giriga" tonåringarna slåss om.
Tjejjerna åkte lite karuseller och hade det jätteroligt tillsammans och sen avslutades kvällen med en prommenad. Kajsa tyckte tivolit med alla människor, musik och blinkande lampor var väldigt spännande och satt nöjt i vagnen och tittade på. Nu sover prinsessorna sött och jag ska göra detsamma.

Godnatt!

Ha en fortsatt trevlig valborg!

Inga kommentarer: