lördag 24 april 2010

Skor, Pippi Långstrump och en cykel

Imorse lånade jag och tjejerna mammas bil och åkte till barkarby. Tänkte kika på kavat åt kajsa och i pumaoutleten till mig. Båda affärerna blev en stor besvikelse. På salamander fanns inga bra skor alls i rätt strl, bara vinerskor. Och på Puma var skorna inte speciellt snygga och väldigt dyra. Ingen vidare kombination. Var in på två olika stadium men fastna inte för nå skor där heller. Sen lunchade vi på ikea vilket var billigt o bra! Fick två portioner köttbullar, tre glas dricka, en chokladboll o en choklaskaka för 55:-
Efter att vi ätit tog vi en sväng in på sportex och där äntligen hittad ejag ett par snygga skor till bra pris! Blev ett par vita adidas med svarta ränder för 399:-
Majja stod och var helt såld på en lila cykel i butiken och lyckan var gjord då hon fick provcykla lite :)

Efter att vi packat in oss i bilen åkte vi till märsta centrum där dagens höjdpunkt väntade. Pippi Långstrump!!!
Majja var så förväntansfull och längtade efter Pippi och efter kompisen Lorinne som också skulle komma och titta. När Karlsson på taket, Lina (från Emil) och Pippi sen kom var hon alldeles farcinerad och visste inte riktgt om hon skulle våga röra sig eller inte.
Även Kajsa var mycket farcinerad och följde allt från vagnen med stort intresse.
Efter att föreställningen var slut tog vi även iår en idolbild tillsammans med Pippi. Sen stod vi länge lönge och bara tittade på henne ända tills Majja kom på att hon ju glömt att visa sin klänning!
Imorse när hon vaknade skulle hon genast ta p sig sin Pippiklänning för att kunna visa Pippi. Som tur var va Pippi kvar så vi skyndade fram och fick visa upp klänningen. Majja var jätteglad!
Därefter åkt vi hem till mormor och morfar för att äta middag tillsammans med gammelmormor och Tage och vad hade mormor och morfar lyckats skaffa?

EN LILA CYKEL!! en jättefin LILA cykel. Majjas ögon blev stora som tefat och trots att hon blev jätteglad så tyckte hon det var för läskigt för att försöka cykla. Men det lär ju komma :)
TACK!

Imorrn ska vi eventuellt på bio. Eller vi och vi. Mats och Majja medan jag och Kajsa får roa oss bäst vi vill undertiden. Men det ska bli mysigt.

Godnatt.

Inga kommentarer: