tisdag 29 juni 2010

strandliv

30 grader varmt, blå himmel och SOL. Vi NjUTER av varenda sekund ute!
Idag gick Majja sin sista dag på dagis innan sommarlovet nu börjar och efter att jag hämtat hem henne skyndade vi oss till Märsta station där vi mötte upp Johanna och Jonas. Vi hoppade på 575ans buss mot Sigtuna (som åkte heeeelt fel och sen körde som en idiot för att komma ikapp i tid), hoppade av vid Sjudargårdsbadet och trängde oss fram mellan miljarders människor. Träffade Camilla, Rickard och Andy som vi sällskapade och hade trevligt tillsammans med ett par timmar innan det var dags att ta sig mot bussen igen. Dock gick den bara en gång i timmen och vi hade precis missat den. Surt. Packade om lite i vagnen och tog oss sen en prommenad in till busstorget. Gick fortare än jag trodde och var en jättefin prommenad.

Väl vid busshållplatsen så var ju första bussen som kom full med vagnar så vi kom inte med. Den andra bussen vi kunde åka med skulle komma 5 minuter senare och vi stod där tre stycken vagnar och väntade. Hade säkert väntat minst en kvart. Plötsligt kommer det en tjej med sin vagn. (Hon var säkert dryga 30) och ställer sig framför oss andra. Säger lite högt att man får gott ta och följa kösystemet. Bussen kommer och vad gör denna människa? Jo, träneger sig före alla andra och kliver på. Ryter ifrån och säger åt henne att hon får kliva av, vi var tre vagnar där före henne så hon får gott vänta. Hon fräser något om att hon väntat en timme hemma och nu inte tänklte vänta en minut till. Vi frågasatte hennes metod och sen fällde Johanna ihop sin vagn så att vi alla kunde åka med iaf. När denna människa då ska kliva av vid Ekilla dundrar hin av med sin vagn och vräker sen ur sig "Du, passa dig jääävligt noga med att bråka med mig en gång till då åker du på stryk! Din j*vla fi**a!!! Sen gav hon mig fingret. Johanna var lite snabb och hann frågasätta hur det kom sig att hon vågade öppna munnen först då hon klivit av bussen varpå "Hooooo*a" ljuder genom luften och fingert viftas med igen. Trevliga människor det finns!!
Stackars hennes son, kan inte vara bra att få växa upp i hennes värderingar och bland hennes språk. Stackars henne som inte kan uppföra sig bättre och som går runt och bär på så mkt ilska. Aaa, vissa människor :) Vi andra bara skrattade högt åt henne. Även de människor som sett allt från början men som inte haft ngt med det att göra, dvs de som själva åkt utan vagn.

Väl hemma igen träffade vi på Fredricka med mamma i parken och spenderade ett bra tag med dom innan det var middagsdax.

Imorgon ska det regna :( som tur var kommer solen sen tillbaka.

Föresten, tjejerna älskade att bada. Dom var båda två helt saliga. Majja hoppade från bryggan och plaskade runt o Kajsa satt i strandkanten med Jonas och pysslade med hink och spade. Mysungar!
Även Hanna Graaf tyckte det var badväder och infann sig på stranden med åtminstonde en son och en vän med barn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vad skönt med sol och bad! Tråkigt med människor som ska tränga sej före! Ha en fortsatt trevlig sommar! kram Nina