söndag 4 juli 2010

snabbt om vad vi gjort

Vilka superhärliga dagar vi har haft och tydligen ska ha framför oss! Mellan 25-30 grader varmt och gassande sol från klarblå himmel! Undertbart!
Vi har legat vid stranden i Sigtuna, sjudargårdsbadet, och solat o badat o bara njutit av att det är sommar. Vi har tagit lite prommenader och vi har hunnit med att spela minigolf tillsammans med Helena och Jenny. För Majja var det golfpremiär men det skötte hon galant och vann stort! :)
I lördags var vi in till Gröna Lund, Majja åkte det mesta hon fick åka och Kajsa åkte en hel del hon också. Självklart jag och Mats också. Mats åkte insane (tror det var den) och det skulle jg aldrig göra! Helt galet, namnet stämmer nog bra!
Efter grönan gick vi till Åhlens och kikade in barnklädesrean. Hittade dock bara ett par Pippi byxor till Majjas stora glädje. Sen gick vi till tåget, väl hemma i Märsta hoppade vi direkt på Sigtuna bussen som tog oss till stranden. Bidde en lång och härlig dag. Idag har vi haft picnic i sätunaparken och sen åkte vi ner till Steningebadet där vi hade turen att springa på Lorinne med familj. Dagen avslutades med middag tillsammans med gammelmormor och gammelfarfar hos mormor och morfar. Trevlig dag!

Blir ett kort och trist inlägg då jag har MASSOR att göra innan sängen, vi ska ju iväg på 4dagars semester med Märsta kyrkan imorgon. Tycker själva kyrkan låter lite läskigt men jag tror nog att det kan bli trevligt. Vi har ju bra sällskap med oss!

Skriver mer då jag har tid sen!

1 kommentar:

Baloo sa...

Vi ångrade oss, dom var så vilda tillsammans Baloo och Pontus och det var bara stackars Baloo som fick skäll hela tin, för Pontus inte lyssnade :( Svårt när man är själv och inte kan ta dom var för sig så mycket... Hur hade ni det på resan då?