torsdag 18 september 2008

15månader


Dagarna går, veckorna o månaderna likaså o vart tar tiden vägen?! Idag blir Majja 15månader o ändå var det nästan nästan igår vi kom hem ifrån bb men bara nästan. Det har ju hänt en hel del därimellan också som inte ska förglömmas men tiden går så fort! Snart vaknar man väl upp alldeles gråhårig med en käpp bredvid sängen o undrar hur det gick till... :)


Dagis går fortfarande bra, leker, äter sover, skrattar, busar o gråter en skvätt då o då när det är behövligt.

Dagis för mig har också gått bra, barnen accepterade mig fort. Blev väl testad en del första dagen och lite igår men man får visa vem det är som bestämmer så idag har det varit hur lugnt och skönt som helst. Barn är ju barn och att det har varit lugnt är ju att överdriva men ja, inge extra löjl vid maten eller påklädning, inga som försöker sticka och komma undan med felaktigheter osv.

Det är jätteroligt att jobba inom förskolan, barn säger så mycket kul, man får skratta varje dag precis som man får bli arg varje dag. Iaf då man jobbar på syskonavdelningarna men allt har sin tjusining. Imorgon är det den ena småbarnsavdelningen (där skrattar man också massor men det är inte speciellt mycket hyss som sker där) som gäller o därefter hoppas jag på att bli uppbokad vecka efter vecka på de olika avdelningarna...







Liten Majja älskar att stå, här är hon 7 veckor

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk vad tiden går fort...det känns inte länge sen Majja var så liten...
Puss och Kram
Lisa