lördag 11 oktober 2008

Gråhårig.

Är jag gråhårig inom en väldigt kort period så vet iaf vi vems felet är!
Majja är helt galen!
Börja med att hon vakna 05.15imorse och VÄGRADE somna om, när klovkan var 6 orkade Mats inte längre utan gick upp med henne medan jag fortsatte sova. Skönt.
Humöret är inte alltid det bästa när man inte sovit tillräckligt och vår envisa donna har verkligen visat att man kan låta om man inte får som man vill eller om det inte går som man vill idag och vi har bara skrattat vilket inte direkt har gjort hennes situation bättre. Haha :)
Det ska klättras på ALLT. Soffan känns inte så farlig längre då hon hanterar den ganska bra och skulle hon falla är höjden inte så stor men när hon ska upp i sin tripp-trapp stol (som har bygel) med en nalle under ena armen och handväska hängandes på andra armen känns det inte lika okej längre. Tidigare har hon bara klättrat på den om den står klättervänligt så vi har sett till att skjuta in den ordentligt till bordet och sluppit få hjärtat i halsgropen. Men nu har hon ju lärt sig dra ut stolen och kan göra det farligt TYST också helt plötsligt hör man bara någon som skrattar och stånkar lite o då vet man vad som är på G. Flyger upp ur soffan, från toaletten, ur sängen, upp från golvet eller vad det nu kan vara för att mycket riktigt hitta henne i fullfärd med att lyfta ena benet över bygeln med rumpan rakt upp i luften och kroppen hängandes halvt över stolsryggen. LÄSKIGT!!

Grattis till gammelfarfar som fyller år idag och till kusin Noah som precis har fyllt år men har kalas idag. Vi ska se till att kalasa för Noah nästa helg istället. Ska försöka uppdatera ikväll igen och se om jag då lyckats ta nå kort. Nu är det lunch på G. Hungrig.

1 kommentar:

Anonym sa...

hihi hur har ni lyckats få fram en sån galenpannna ;) en riktigt knasgumma det där. Hoppas ni hade ett trevligt födelsedagskalas ikväll och att Majja kanske gjorde av med lite överskottsenergi så hon sover längre imorgon. Åker hem med "nya" bilen imorgon :) Hoppas ni får en bra söndag! kram kram