söndag 19 oktober 2008

Helgerna går för fort!

Helgen har gått jättefort och varit riktigt trevlig och mysig! Vad vi gjorde på vår lediga dag i fredags vet ni ju redan :) och igår, lördags så städade vi på förmiddagen då Majjas faster Maria, hennes kille Miguel och deras söner Noah och Simon skulle komma hit och äta på eftermiddagen. Majjas Farmor följde med hon också.
Majja var lite blyg till en början med vid maten då hon fick sitta bredvid Noah släppte det och hela kvällen sen lekte de tillsammans. Och verkligen tillsammans också. I vanliga fall när Majja leker med sina kompisar så leker de tillsammans fast ensamma eller hur man ska säga. De kan sitta i sandlådan eller på öppnis eller... bredvid varandra men ändå pyssla med sitt. Det är ju så i den här åldern men igår lekte de verkligen tillsammans med samma grejjer, de jagade varandra och var bara helsöta båda två. :) Någon annan som var helsöt var Simon, han var ju bara 5 dagar (om jag minns rätt) då vi sist såg honom, nu är han ca 2månader och en riktig liten boll. Toksöt. Majja var väl sådär intresserad av honom den här gången men nog var han allt lite spännande ändå.
Maten var god, (vi åt lasagne med sallad till huvudrätt och fruktsallad med glass till efterrätt), och sällskapet var trevligt.
Bra eftermiddag/kväll.

Idag har jag och Majja varit med mamma och pappa till Täby centrum. Majja sprang runt massor och hade jätteroligt. Trots att hon precis höll på att somna när vi skulle parkera så höll hon sig vaken och på bra humör ytterligare 2½ timme medan vi var där för att sedan toksomna i bilen påvägen hem. Fick ur henne ur bilen, av med skorna och ner i sängen där hon och jag fortsatte sova 1½ timme till. Skönt.
Hittade hur som helst en jättefin klänning med tillhörande byxor på sunny kid. Den enda butiken i hela sverige visade det sig. I övrigt säljs deras kläder på nätet och hos diverse återförsäljare tydligen. Jättefina kläder!
Fick mina händer peelade med havssalt från döda havet och sen insmorda med nån lotion. Man blev helmjuk efteråt.

Väl hemma och vakna blev det mellis och utgång. Vi tog en tripp hela familjen ner till centrum och willys med en del stopp och undersökningar påvägen hem.
Middag bestående av köttbullar, potatismos, sås och sylt. Bad för Majjan, lite bus, yoghurt, singing bee och sovdags. Imorgon väntar en nya dagis dag för liten och arbetsdag för oss andra.


Majja, farmor och Noah läser Tom Traktor



skummar sig :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att Noah och Majja hade det så kul och att de lekte tillsammans i lördags.
Pok
Lisa