onsdag 18 mars 2009

Bra dag.

Hann inte med o uppdatera om kalaset men allt var trevligt!
Barnen hade varit ute o lekt på förmiddagen sen hade de dukat långbord på avdelningen och dukat fint med dukar och ballonger o flaggor till lunchen som bestod av taccos.
Efter soven/vilan fick alla barn gå på en föreställning. Vet inte riktigt vad det var men fick förlarat för mig att det var en farbror som sjöng och spexade lite till en massa kända barnsånger. Allt från Astrid Lindgrens klassiker till Bäbä vita lamm. Majja hade tydligen varit jättefarcinerad och tyckt det var roligt. Suttit och klappat händerna och sjungit med på sitt lilla sätt. Gulle.
Till mellis kom det en korvgubbe (utklädd pedagog) och delade ut korv med bröd till alla barnen och där efter startade öppet hus för allmänheten. Det bjöds på diverse hembakat fikabröd, kaffe och saft och barnens pyssel satt uppe på väggarna fint dokumenterat. Det fanns massor av gamla fotografier från all år tillbaka och aa det var trevligt helt enkelt.

Lämnade Majja på dagis vid nio imorse och sen mötte jag upp Marcia och Klara (sötnos!) vid stationen o vi tog bussen upp till Eurostop. Började på Maxi där jag fyndade en Nalle Puhlampa, fortsatte ner till Eurosko där jag fortsatte fyndandet med ett par gummistövlar till Majja jättebilligt, ner till Hi sport där det blev ett par supersöta Puma skor till fröken, vidare bort till Lindex där det blev en kofta och en tunika även det till damen. Därefter tog vi en prommenad hem. Stannade till på centrum och åt en lunch innan det var dags för oss att FÅ NYCKLARNA TILL VÅR NYA LÄGENHET! Nu ska det snart börja flyttas grejjer, prylar o pinaler. Känns jättebra och lägenheten är kanonfin. Ligger perfekt och aa. :) Nöjda och glada är vi.

Det har inte kliat lika mycket idag även om det kliar konstant någonstans men herregud vilken befriande känsla. Tänk att kunna ha på sig ett par skor utan att bli galen, eller att kunna ha jackan på sig utan att behöva stanna för att i ren panik slita av den och bara tokklia på ryggen eller att sitta i soffan och faktiskt kunna koncentrera sig på någonting annat än att det bara kliar. Hoppas det fortsätter såhär nu. *peppar peppar ta i trä*

Majja hostar så att ögonen håller på o ploppa ur så imorrn ska vi till läkaren igen. Låter som om hostan sitter långt ner och den är djup på nå sätt. Berättade på dagis att vi skulle till läkaren och de sa samma sak. Tidigare har de tyckt att det "bara" varit hosta men att den sjunkigt så pass nu och låter så grov och djup att den borde kollas upp. Stackars barn, har fällt upp min rygg på sängen nu så Majja sitter i princip och sover.

Nu ska jag kika runt lite men kan summera dagen som mycket bra. Solsken och positivitet hela dagen! :)

sov gott.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu vill jag ju höra mer om lägenheten! Gu så spännande, KUL!

Anonym sa...

Trevligt det lät med kalaset.
Va roligt med ny lägenhet. Vart ska ni flytta?

Anonym sa...

Det är ju väldigt centralt. Vi hade tänkt kolla på en lägenhet där men det blev en på västra ban istället :-)