tisdag 28 april 2009

Födelsedag nr 26

Japp, idag blir jag gammal, vuxen på riktigt har jag fått höra idag. När man fyller 26 så upphör tydligen alla ungdomspriser på allt vad det nu kan vara. SAS har tydligen en gräns på 26 iaf o sen vet jag inte mer. Känns som om alla rabatter har dragits in mer eller mindre sen dagen man fyllde 18.
Dagen har hur som helst varit bra. Majja har varit på ett strålande humör hela dagen och vi har fått det städat och fixat här hemma mellan klippning, bak och lek.
Kvällen med fika och gäster blev jättetrevlig och aa det blev en lyckad födelsedag.

Jag som tycker att dagarna bara springer iväg sen Majja kom, man hinner ju lixom knappt med i svängarna, kan knappt förstå hur det kan vara möjligt att de går ännu fortare nu. I den här takten kommer ju både Majja och Kajsa vara vuxna, utflugna och ha egna barn redan innan nästa vecka! Läskigt!

Kajsas mage har börjat bråka lite med henne. Mycket gaser som ska ut men som verkar fastna på tvären. E så synd om henne när man ser hur ont hon har men man inget kan göra. Har börjat försöka med lite magmassage som hjälper lite grann iaf tack och lov. Annars sover hon fortfarande väldigt mycket. Har väl ungefär två ordentliga vakenperioder/dag då hon är riktigt vaken och med. Mysigt.
Idag blir lilla liten redan två veckor! Så liten men men ändå känns det som om vi har haft henne hos oss jättelänge. Lilla gumman.

Majjas tal bara sprutar iväg just nu. Det riktigt bubblarur munnen på henne. Hon härmar det mesta man säger och lägger nu ofta ihop både två och tre ords meningar. Gulle. Man blir helt paff emellanåt och kan knappt hålla sig för skratt för att det är så gulligt och man blir så glad!
Hon har också kommit in i en "nej!" fas och en "min" fas. Det mesta som inte handlar om att gunga just nu är nej och allt som är hennes grejjer lånar hon helst inte ut just nu, det är ju hennes!
Men det är väl något alla ska gå igenom och när man förklarar för henne att det är okej att andra lånar så lånar hon motvilligt men snällt ut sina saker. :)
Annars är myror väldigt läskiga och gungor helt underbara i stora litens värld just nu. :)

Nu väntar sängen!

godnatt.

2 kommentarer:

Maria sa...

Stort grattis vännen! En dag för sent men bättre sent än aldrig! Ledsen att läsa om Kajsans mage, prova Sempers magdroppar annars, har hört att de ska vara mkt bra.Vet hur jobbigt det är när de har så ont!! Många kramar!

skinkan84 sa...

grattis i efterskott! =)