lördag 18 juli 2009

sol, bad och bastu

En dag som inte började sådär jättebra slutade tvärtom.
Efter att Majja sovit middag packade vi in oss, hela lilla familjen, i bilen och styrde den sen mot Näsudden. Väl där träffade vi på vänner o bekanta som vi umgicks med. Majja älskade att bada även i Mälaren och tvekade inte en sekund innan hon slängde sig i från bryggan. Jag var en badkruka idag så Mats fick bada alla gånger utom en med henne. Hon badade så mycket att hela lilla hon skakade av köld och orden stackade sig fram ur henne men upp skulle hon inte! Slutade med att vi fick lura upp henne och lyfta upp henne.
Bastade gjorde vi också, tempen var som mest uppe i 110 grader! Varmt och konstigt tyckte Majja varmt och skönt tyckte mamman o pappan. Kajsan avnjöt utsikten från babyskyddet och var så nöjd så. :)

Innan vi åkte hem fick Majja klappa och mata Kallevis och Maries får och hönor/kycklingar, mumsa i sig massor av goda körsbär samt vinka till och slänga in knäckebröd till hästarna som gick där.
Hon varsuperglad och nöjd med sin upplevelsefyllda dag.

Inga olyckor idag heller föresten. Potträningen går med andra ord bra!! Nu väntar vi på att hon ska tala om själv att hon behöver kissa. Det händer att hon gör det men oftast blir det att vi frågar om hon vill kissa o hon svarar på det.

Jag e supertrött efter en natt meddålig sömn och en fullspäckad dag. Tidigt i säng medandra ord.
Godnatt!

glömde föresten kameran hemma idag o det retar gallfeber på mig just nu!!

Inga kommentarer: