lördag 2 januari 2010

2010

Nyårsafton firades hemma bara jag, mats och barnen men vi hade det mysigt.
Var o handlade på dagen och lagade god middag på kvällen bestående av potatisgratäng och lövbiff till huvudrätt och glass med jordgubbar och after 8 till efterrätt. Middagen intogs på nyinhandlade Nalle Puh tallrikar till Majjas glädje och sen snacksade vi på ostbågar och smågodis. Åt tills det stod ut genom öronen på oss och Majja fick för första gången smaka på godis. Choklad invigdes för ett tag sen men inte godis. Fröken fick sin första sockerkick någonsinn och blev helt vild. :)

Majja hade blivit lovad att vara vaken precis så länge hon ville. Heeela natten om det sig så ville. Efter en massa bus somnade hon dock i soffan runt elva och Kajsa hade då redan sovot, även hon i soffan ett tag.
Jag var jättetrött efter en jobbig natt natten innan och tog mig en powernap på en halvtimme runt halv tio o när barnen sen sov kollade vi lite på tv innan det var dags för tolvslaget.
Vi bor så himlans bra att från vårt vardagsrumsfönster såg vi på bästa platser hela parken dit halva Märsta vallfärdar till på nyårsnatten för o smälla smällare och skåla in det nya året.
Mycket pengar gick upp i rök för folk men det var fint att titta på.

Nu ska det bli spännande att se vad 2010 bjuder på.
Året har börjat bra iaf. Fint och kallt väder med massor av snö. Tänk att sommaren 2009 blev varm och fin OCH att vintern blev kall och fin med snö från Lucia och frammåt. Kan inte ens minnas när det var så sist...

Inga kommentarer: