fredag 26 mars 2010

trevlig dag

Idag påväg till dagis träffade vi på Majjas dagiskompis Lorinne och hennes mamma. Tjejjerna blev jätteglada och den korta sträckan till dagis tog idag bra mycket längre tid än vanligt men men :)
När tjejerna var lämnade tog jag och Lorinnes mamma en prommenad som slutade med en prommis på hela tre timmar. Onödigt att gå hem endast en timme och sitta o glo. Var hem och värmde lite mat till Kajsa som hon sen fick äta på en parkbänk i solen. Mys.

Har hittat videung och snödroppar så våren är allt på G ordentligt nu! Jag hoppas att väderleksrapporten om utlovad snö imorgon INTE stämmer!

Efter dagis åkte vi upp till Eurostop där vi skulle köpa godis samt titta på ett par jeans. Jeansen fanns dock inte i mim strl så istället fick Majja ett par tuffa jeansleggings från Lindex samt två t-shirtar från H&M.
Hittade en såå söt kortärmad ljusblå/vitrandig blus på Lindex som hon var så söt i. Dock tyckte hon inte alls om den och jag fick därför tyvärr hänga upp den på galgen igen. Ungen är 2år, hon ska väl inte ha så bestämmda åsikter om kläder än?! :)

Aja, vi köpte vårt godis och åkte hem för en liten stund. Vid sex var vi uppe hos Lilla-Maja där det vankades blodpudding till middag för tjejerna och pizza för mammorna med goooda bullar till efterrätt. Efter mycket lek och bus tog vi oss hemmåt igen. Båda tjejerna somnade såfort vi kom hem innanför dörren! :)

aa trevlig dag. :)

Godnatt.

1 kommentar:

Milena sa...

tjeeena!
så kul att du också bloggar! tur att man hinna med det ialf,på tal om det vi snacka om sist, universal-morsan som hinner allt! :) haha
jag har addat dig på blogloving, ska följa dig! :)
ja, klart vi ses på måndag!
ha en jättetrevlig helg med dina söta tjejer!
kram
Milena&Frederica