lördag 10 april 2010

kalashelg

Nu sover tjejerna skönt efter att ha kalasat rejält hemma hos Majjas dagiskompis Herman som igår fyllde tre år.
Det var ett alldeles lagom stort kalas med lagomt många barn för att alla skulle få ta plats och kunna leka på ett bra sätt. Herman med lillebror Hampus, Joel med lillasyster Linn (också dagiskompisar) samt ytterligare en tjej i samma ålder som Majja som jag tappat namnet på. Alla med respektive föräldrar samt ett par utan barn. Det bjöds på hemmagjord pizza som var kanongod, sockerkaka, popcorn o chips och en otroligt fin och god tårta iform av Pingu till födelsedagabarnets stora glädje :)
Barnen fick även dom en fin fin godispåse som ingen av dom släppte taget om under kalaset :)
Gullungar!
Dom bodde jättefint och hade det vitaste hemmet jag någonsinn sett. Bortsett från två kritvita soffor (hur lyckas man hålla två vita tygsoffor VITA med två barn på 1½ respektive 3år???!) skulle jag nog också kunna tänka mig ett vitt hem. Var lite läckert. Verkligen allt var vitt, skåp, bord, hyllor, stolar, prydnadssaker allt! Sen var det uppiffat med blommor i ljusa färgtoner. Fint! :)
TACK för ett kanontrevligt kalas! Man får ju lite prestationsångest inför Majjsans treårsdag. ;)

Imorgon ska vi ha kalas för Kajsa. Mats familj kommer. Vi har valt att dela upp kalasen för att kunna vara sociala med alla. Blir så jättemkt folk annars. Lättare o bjuda alla samtidigt då Majja fyller om vädret är fint så man kan vara ute och fika.

Sov gott

Inga kommentarer: