tisdag 18 maj 2010

soool

Solen fortsätter skina på oss och nu har det varit riktigt varmt! Igår hade vi nog närmare trettio grader o blå himmel. Har brännt mig en del men åhh vad jag njuter. Älskar sol o värme!

Igår var vi ute från tidigt på morgonen till läggdags, spenderade dagen tillsammans med Marcia o Klara till en början. Prommenerade till Eurostop o köpte ett par sandaler till Kajsa och sen prommenerade vi hem igen. Var sen till dagsi så snälla snälla Lillian hade tagit med sig mitt troll till lekparken då hon hämtade sitt. Vi spenderade eftermiddagen i deras sällskap och hade det bra.

Idag har vi också lekt ute hela dagen tillsammans med Lorinne och hennes kusiner. Vi träffade även Marcia o Lilla Maja, dock alldeles för kort tid. Längesen tjejerna verkligen fick leka med varandra. Det måste det bli en ändring på. Vore ju jätteroligt om Majjorna och Lorinne var ett litet färdigt gäng då hösten kom och Majja o Lorinne börjar på Lönnen där Maja redan går. Och inte att förglömma träffade vi ju på Emma o sötnöten Zelda en snabbis.

Efter lek i lite olika parker gick vi faktiskt till öppna förskolan lagom till klockan fem där det var soppmiddag. Jättetrevligt och gott var det! Soppa, nybakat bröd och hallontårta till efterrätt var verkligen inte fel.

Nu sover tjejerna o jag ska läsa ut boken ja läser, dotter önskas. Hemsk ju.

Godnatt,

Inga kommentarer: