torsdag 29 juli 2010

Söta kompisar

Idag lämnade jag över tjejerna till mamma en liten stund, lånade hennes bil och åkte upp till Eurostop för o kika på Lindex ta 2 betala för 1 rea. Blev väldigt besviken då jag brukar tycka att lindex ändå har bra rea, speciellt på barn där det nu är där jag fastnar. Men kom iaf därifrån med ett 2 pack strumpor och ett par strumpbyxor till Kajsa samt två stycken bh:ar till mig själv. Allr för endast 89:-
Hämtade upp tjejena och sen åkte vi till öppna förskolan. Vi kom rätt sent som tur var så det var lite folk där. Igår när vi var där var även en annan familj (bland många andra) där med sina tre barn varav ett par tvillingpojkar. Hemska ungar! Dom slogs, hoppade på de andra barnen, skrek skrek o skrek så fort det var ngt som inte passade dom. Om något annat barn hade en leksak och inte gav den ifrån sig då dom kom eller om dom inte fick rita på väggen eller riva hela inredningen eller då dom var tvugna att sitta still på sångstunden eller eller eller... blev helt svettig bara av deras närvaro. Föräldarna mutade med coca-cola och godis om dom skulle sköta sig. Barnen var 18månader. Stackars barn...
Men hur som helst så gick dom idag då vi kom. Marcia och tjejerna var redan där. Majja och Maja började snabbt leka och klä ut sig. Då dom stängde vid ett sa vi hej då för en liten stund till Marcia med tjejer. Dom skulle hem och äta och Kajsa hade tid på bvc. Lämnade Majja på min systers jobb stunden då jag var på bvc.
Kajsa vägde nu 9805gr och är 75,8sm lång.
Hämtade Majja och tog oss hem till Lilla-Maja. Vi lekte inne en liten stund och sen ville tjejerna gå ut. På med regnställ och sen ut till lekparken mitt emot. Det gungades och grävdes sandkakor och åktes rutschkana för fulla muggar medan regnet stod som spön i backen. Tur att det ialla fal var varmt ute så det störde inte så mycket.
Majja och Maja delade gunga och självklart skulle både Kajsa och Klara gunga då systrarna gungade. Slutade med att vi satte ner dom rygg mot rygg i däckgungan och sen var dom nöjda. Finns det hjärterum så finns det stjärterum eller hur säger man? :)
Då vi kännde oss lagom blöta och Kajsa hade börjat protestera i högansky gick vi in. Stackars Kajsa, hon var plaskblöt! Inte konstigt att man klagar då. Fikade lite och sen gick tjejerna upp på Majas rum och stängde in sig där. Det var helt tyst där uppe så vi blev lite misstänksamma. Marcia smög upp och kikade in. Dom lekte jättefint. (Doktor berättade Majja påvägen hem sen) Efter en stund då hon tjuvkikade blev hon upptäckt och tjejerna undrade vad hon gjorde på övervåningen, hon skulle gå ner och dom skulle vara själva! Aja, så blev det och dom hade jätteroligt i över en timme innan vi var tvugna att bege oss hemmåt.
Kajsa som inte sovit middag på hela dagen slockande och sov stenhårt då vi kom hem. Var bara att lyfta över henne i sängen och där sover hon än.

Hoppas hon sover gott hela natten.
Imorgon väntar en dag på Stockholms gator bland Pridefolk och reor tillsammans med Johanna och Jonas. Hoppas verkligen på några ordentliga fynd! Sen hade vi tänkt stanna till i Vasaparken för lite lek där.

Sov gott.

1 kommentar:

Anonym sa...

jaha så ni var ute och lekte i regnet idag. Det funkade bra eller du tyckte ju inte om regn