söndag 8 augusti 2010

Barnens djungel

Idag var det fortsatt trist väder ute, grått grått o grått. Jag tycker att man blir så trött och hängig och inte alls har lust med någonting. Tänk vad lite sol kan göra med humöret. Önskar den kom tillbaka snart.
Dock så får vi väl se det positiva i det hela, det var varmt och det regnade inte.

Kajsa vaknade med en kran under näsan, stackars liten vad snoret rinner men annars är det inget fel på henne. Vi satt och tog oss en funderare på vad vi skulle hitta på idag då Majja kom med idén som fick bli dagens utflykt. "Jag tycker iallafall att vi åker till barnens djungel" sa hon då vi undrade vad dom skulle ske idag.
Sagt och gjort packade vi regnkläder under vagnen och tog oss till bussen.
Väl framme sov Kajsa gott i vagnen och då vi inte fick ta med den in så började Mats leka med Majja medan jag var vakt. Inte för att kag tror att någon skulle ta henne utan snarare lite mer ifall att hon skulle vakna och antingen vara jätteledsen pga att hon inte hade en aning om vart hon var och dessutom att hon var ensamm men också ifall att hon skulle vakna och ställa sig upp i vagnen och trilla ur. Trillat ur har hon än så länge inte gjort, däremot ställer hon sig ju upp i tid och otid om man inte passar henne.

Hon sov väl kanske en 20 minuter och sen var hon pigg och lekklar. Glad över upptäckten om vart vi var. Mats och jag bytte av och jag o Majja skyndade oss upp i klätterställningen där vi busade lite innan vi för första gången åkte den gröna, mörka, läskiga rutschkanan som sen visade sig vara ganska rolig om man fick åka med mamma eller pappa. :) Vi hämtade med oss Mats och Kajsa och sen busade vi allihopa runt där uppe.
Hoppade en hel del hoppborg och åkte en hel del i "hoppborgsrutschkanan".
Barnen hade jätteroligt, dock var jag inte riktigt på humör. Dels var jag trött pga vädret och dels var där rätt mycket folk och rätt mycket ohyffsade ungar som inte ser sig för, tränger sig, medvetet gör fel osv och till det föräldrar som sitter och glor rakt ner i en tidning istället för att vara lite engagerade. Irriterande!
Men, vårt besök var överlag väldigt trevligt. Kan tycka att det är väldigt smutsigt på Barnens djungel bara men det är väl kanske något man får ta.

Efter att ha lämnat leklandet tog vi en sväng på Maxi, köpte tre barnfilmer billigt som senare ska bli presenter samt trosor som ska få ligga i extralådan på dagis till Majja. Rea=tummen upp :)
Sen slank visst fingerfärg och lite mellis ner i påsen också. Ska bli jätteroligt att få kladda med barnen någon dag sen. :) Kajsa har inte haft fingerfärgspremiär än. Stackars barn! Det som är så roligt. :)

Nu sover dom skönt och jag ska göra detsamma.

Godnatt.


fina tjejer va?

Inga kommentarer: