torsdag 5 augusti 2010

Droppsta gård

Imorse kom vi äntligen iväg till Droppsta gård som vi nu pratat om i föera dagar. Skulle ha tagit 9:47 bussen från stationen tillsammans med Johanna och Jonas men då vi stod där och väntade och bussen aldrig kom började vi anta att något var fel. Mycket riktigt. Bussarna gick bara en gång i timmen och då självfallet 17 över.
Vi bestämmde oss öfr att ta en prommenad dit bort istället, det är ju ändå inte så långt att gå.

Väl framme stötte vi på tre lamm som var väldigt tama. Visade sig då vi pratade med bonden att dom blivit uppfödda på flaska eftersom deras mamma inte brytt sig om dom.
Kajsa och Majja tyckte det var jättespännande o Majja klappade så fint och var så glad över sin nya upplevelse.
Kajsa blundade hårt och log med hela ansiktet då lammet kom och nosade henne i ansiktet, hon öppnade ögonen försiktigt och bröt ut i ett glädjetjut då hon såg att lammet stod kvar.
Sen klappade även hon fint, hela tiden med glada utrop. Sötnosar!
Jonas stackarn tyckte dom var läskiga och ville inte alls vara nära dom.

Vi fikade lite med yoghurt/risifrutti och sen prommenerade vi tillbaka hemmåt. Mötte upp Emma och Zelda utanför Ica och följde med hem till deras gård där det bjöds på mellanmål i form av nybakat bröd och kakor. Mums.
Efter att ha mumsat i oss massor tog vi en prommenad ner till centrum och handlade lite innan vi begav oss hem mot parken där vi återigen mötte upp med Johanna och Jonas samt Mats som kom från jobbet.

Och äntligen var sol och värme tillbaka idag igen. Härligt!
Blir fint imorgon med och sen halvtaskigt i helgen för att eventuellt bli finare till veckan igen. Hoppas på det!

Godnatt!

Inga kommentarer: