onsdag 18 augusti 2010

hälsat på på dagis

Usch vilken tråkig dag vädermässigt vi haft idag!
Jag var rätt blåögd imorse då himlen var helt grå och hängde tung. Tittade på vädret och där sa dom att vi nog skulle klara oss från regnet i Uppland. Tog med min regnkläder ifall att det skulle komma ett par droppar men struntade i stövlanra då det blir så bökigt att få med sig allt under vagnen.
Vi skulle till dagis och hälsa på för övrigt :)

Gjorde sällskap med Lorinne som nu äntligen tagit sig hem från Norrland :) Det var ett kärt återseende mellan tjejerna som fann varandra direkt igen, Hade trott att dom skulle vara lite blyga men nepp. Skönt.
Väl på dagis regnade det och regnkläderna åkte på.
Som tur var öste det inte ner så tjejerna klarade sig med enbart skor.
Lilla-Maja var på plats vilket var kanon då hon är en stor trygghet för Majja. Både igår kväll och imorse då vi pratade om att hälsa på på dagis idag sa hon att hon bara tänkte gå dit om Lilla-Maja var där och bara om vi sen skulle gå därifrån...

Lorinne, Majja och Maja gungade mestadelen utomhus och sen var det dags att gå in för att ha samling. Vi bestämmde oss för att vara med på samlingen men gå därefter. Hade ju inte anmält någon mat och Kajsa hade inte blivit glad över att få titta på när syster-yster skulle äta o inte hon. :)

På samlingen fick alla barn dra ett varsitt kort, på kortet fanns ett av barnen på avdelningen, det barnet som fanns på kortet skulle man då ge kortet till och sen fick denne dra ytterligare ett kort. Trodde Majja skulle vara alldeles för blyg för att våga gå fram men hon gick fram så fint så :)
När hon upptäckte att hon fått en egen hylla och en egen plats för handduk och mugg blev hon jätteglad och hon har berättat för alla vi träffat idag att hon inte har fått någon handduk än men att hon fått en hylla och en blå mugg! Nu väntar vi bara på handduken. :)
Hon satt och höll Maja och Lillian i handen under hela samlingen och tyckte nog det var lite spännande.
Och glädjande nog ser hon fram emot att hälsa på imorgon också. Bara vi går därifrån sen, lägger hon visserligen till men bara det att hon ser fram emot det känns bra! :)

Hoppas verkligen på att Majja, Maja och Lorinne kan bli en fin trio tillsammans och verkligen hitta varandra alla tre. Majja är ju som ler och långhalm med båda två på varitt håll så nu håller jag tummarna om att Maja och Lorinne också ska hitta varandra lika bra.

seneftermiddagen spenderades hos Marcia med tjejer igen och det var som vanligt en hit. Alla hade vi ett par trevliga timmar.
När vi sen gick hem blev det tokbus med pappan ett par timmar innan sängen.

Nej, upp tidigt imorrn igen.

Godnatt.

Inga kommentarer: