torsdag 28 oktober 2010

Fest

Igår hade tjejerna en varsinn mysdag på dagis.
På Kajsas avdelning hade dom föräldrafika mellan 15-18 och hade då fått fika med nybakta bullar och saft till mellis.
På Lönnen hade dom Halloweenfest vilket var jättespännande!
Alla som ville fick klä ut sig och då vi var på loppisen o lördags hittade jag ju en dress till Majja. En svart pyjamas med ett vitt skelett på, både fram och bak. Hon blev jättefin (om man nu kan säga så om en Halloweendräkt) och tyckte dagen skulle bli rolig. Väl på dagis så sprang det runt flera spindelmän, en snövit och ett par prinsessor. Senare under dagen dök det tydligen upp en häxa och Dracula också.
Det var kalasande hela dagen, i taket hängde lila svarta och oranga ballonger. En pumpa fanns i ett fönster och det var allmän festmys stämning på hela avdelningen. På förmiddagen hade dom fått fika på popcorn och muffins som barnen fått vara med och baka och till lunch hade dom fått äta älgbajs med maskar. Drickat till var blod eller spindelvatten. Det vill säga, köttbullar med rödfärgas spaghetti och rödfärgad mjölk eller grönf'rgat vatten.
Majja var så nöjd då jag hämtade henne, dom hade haft jätteroligt!
Vi gick över till Kajsas avdelning och mötte upp en glad liten tjej som kom springandes med vidöppna armar. Hon bjöd på härliga kramar och många pussar innan vi satte oss ner och fikade på pedagogen Anitas goda vaniljbullar tillsammans med Majjas kompis Joel, hans syter,- Kajsas kompis Linn och deras pappa Sten.
Var trevligt och båda barnen var väldigt nöjda men helt slut då vi begav oss hemmåt.

Tycker verkligen att tjejerna går på den bästa förskolan. Deras pedagoger är så härliga.
Dom ser alla barn, kan förmedla vidare alla barns dagar till oss föräldrar då vi hämtar och har alltid något att berätta. Det pysslas och kommer med roliga idéer. Dom lägger ner tid och engagemang i alla våra barn och är verkligen toppen.

Inga kommentarer: