lördag 9 oktober 2010

solrosor




Idag har vi varit ner till det gamla kolloniområdet bakom stationen. Kolloniområdet är helt borta och marken är nu täckt med solrosor. Jättefint är det då man åker förbi och Majja kommenterar alltid alla blommor då hon får syn på dom.
Väl där tyckte hon det var lite läskigt med så mycket höga blommor som vajjade i vinden men efter en stund insåg hon att det ju var blommorna hon så många gånger pekat och tittat på. Vi smög runt bland de höga blommorna en liten stund och tog sen lite fina kort. Kajsa sov till en början o precis när vi gått därifrån vaknade hon. Ville ju ha lite fina bilder på henne också så vi återvända o hon tyckte det var jättespännande!!

När vi väl gick därifrån tog vi alla en prommenad ner till ankorna vid Lidl. Kajsa gick, ramlade, upp igen, gick ramlade oså höll det på. Hon tycker det var mycket bättre då hon slapp alla extra kläder som nu är nödvändiga och jag är inte sen med att hålla med henne.
Men hon klagade inte alls utan kämpade tappert på. Tjejerna matade ankorna o tyckte det var jätteroligt o därefter blev dte inköp av lördagsgodis samt massa lek i skolpaken o sätunaparken innan det var dags att ta sig hem för lite mat o bolibompa innan sängen.
Det har verkligen varit en mysig höstdag utan blåst men med mycket sol och fina färger.

Imorrn väntar kalas för hela slanten, Kusin Noah blir fyra år idag. GRATTIS!
o Gammelfarfar blir 83år på måndag. Han får ett grattis då ;)



En glad liten sol bland alla solrosor



Mamman o Majjan bland alla blommor




Mamman o Kajsan bland alla blommor



Söt bilförare på UnderbaraBarn mässan

Inga kommentarer: