torsdag 2 december 2010

vackert ute

Så var det redan december! Vart har detta år tagit vägen? Visserligen känns det inte som om 2010 har medfört sig sådär jättemycket bra grejjer så det kanske är likabra att året snabbt tar slut så vi kan påbörja ett nytt?

Det är vackert ute nu. Har varit en iskall vecka med uppemot -20 grader dagtid. Snön ligger lätt och tjock överallt. Rätt festligt hur det kan ligga ett par cm på en tunn tunn kvist på ett träd eller buske. Borde ha varit ute med kameran men det har jag inte varit. :(
Däremot har jag (som alltid) haft mobilen i fickan och den slutar fungera då det blir allt för kallt. Den segar sig då man trycker på knapparna och försöker man ens tänka tanken om att ringa på den så lägger den av.
Hoppas snön håller sig kvar nu. Hela vintern igenom. Har mycket hellre det vitt och ljust ute än grått trist och regnigt med kyla som isar sig in i skelettet. Usch! Men är väl lika bra att börja i småsteg... hoppas snön ligger kvar över jul iaf.

Tjejerna har haft en bra vecka på förskolan. Då det blev 1dec igår kom Julius på besök till Lönnen till alla barns stora glädje. Julius är deras lilla julmus som kommer och hälsar på vid varje samling i december. Vet inte riktigt vad denna musen hittar på men alla barn är helt upprymda.
Tycker mina barn har dom bästa pedagogerna! Dom är verkligen underbara allihopa. Engagerade och får med sig barnen helt och hållet i det dom hittar på.
Idag då jag hämtade Kajsa stod hon och dansade i en solhatt och högklackade skor o med en väska svängandes på armen o Majja satt och ritade. Det är skönt att kunna "släppa" barnen i tanken då man sagt hej då och går till jobbet. Jag vet att dom har det bra och det visar sig tydligt varje dag.

Inga kommentarer: