lördag 19 mars 2011

Naturhistoriska

Imorgon är det söndag och min lilla prinsessa är fortfarande inte helt bra. Hon är så pass pigg att hon orkar göra saker, men blir helt slut och kräver ett par extra vilor under dagen och somnar ändå i nornal tid på kvällen. Känns inte helt ok att skicka henne på måndag med en konstant rinnande näsa av tjockt gult äckel och hosta men ska testa. Säga åt dom att ringa om hon inte orkar.


Annars har vab veckan varit ganska bra, (får man säga så trots sjukt barn?) Hon har haft feber fram till torsadag men vägrat att sova inne trots att hon varit farligt trött. Men såfort hon blivit nerbäddad i vagnen har hon somnat på en gång och sovit skönt rätt länge. Vilket i sin tur inneburit att jag och Majja kunnat hitta på lite. Efter läkarbesök i veckan har vi passat på att äta lunch med min mormor ena dagen och Emma o Zelda andra dagen.

Vi åkte iväg till Ikea där Kajsa sov sig igenom nästan hela besöket för o luncha med Helena o fynda en expedit hylla för 49:-!! 2x2 hyllplan. Slutade med en tur till Enköping dit Helena bestämt sig för o flytta. Var en helmysig stad lite halvt om halvt gamla stan i sthlm och Sigtuna. Blir nog en jättefin sommarstad. Lägenheten var kanonfin och jag tror hon kommer trivas bra. Vi bar upp lite möbler, försökte oss på att fixa en tvättmaskin men var väl inte överdrivet duktiga just då, tog en vända runt stan och åt en pizza innan vi for hem igen.
Skönt o inse att hon inte riktigt bodde i världens ända men lite känns det nog så fortfarande.

Idag åkte vi in till stan med Mats och gick på Naturhistoriska riksmuseet vilket var lite roligt. Majja var ganska imponerad och hade roligt medan Kajsa var helt inne i allt. Pekade på allt hon såg och benämnde det hon kunde med ord. ”Dinosauje” ”fant” ”tige” ”fougel” osv osv Gullungar!

Vidare hem till mormor på middag. Och trots att Kajsa sovit två gånger idag dryga timmen båda gångerna var hon jättetrött trots att klockan inte alls var mycket. Väl hemma somnade hon hyffsat fort och sover fortfarande stenhårt. Lillhjärtat.
Majja mös med Tage framför en film och var även hon jättetrött då vi kom hem och somnade fort. Storhjärtat.

Helena kom förbi och vi fick lite sofftid tillsammans. Mycket trevligt!

Vad morgondagen för med sig visar sig. Jag har ont i halsen. Jippi.

1 kommentar:

Helena sa...

När kommer ni och hälsar på nästa gång??