söndag 17 april 2011

kalas

Nu är helgen över o den har verkligen susat förbi. Ska bli skönt med kort vecka och lång helg.
I lördags var jag och Majja iväg på knytte på förmiddagen. Letade vårtecken och fick titta på vad vi ville med lupp. Vi hittade blåsippor o vitsippor, spindlar och myror o barr oså. Hur som helst hade vi det mysigt och Majja uppskattar verkligen knytteförmiddagarna. :)
När det var slut åkte vi hem och hämtade upp Kajsa. Sen tog vi bilen till Eurostopd där de skulle ha barnens dag på Maxi. Var dock inte så mycket som jag hade förväntat mig men tjejerna var glada över att få fiska fiskedamm och att få rida.

Vidare hem igen, tog det lite lugnt en kort stund och sen försökte vi oss på en prommenad fram o tillbaka till Valsta. Men då vi hade en tidsbegränsning och Pippi Långstrump som Kajsa hade i sin dockvagn blev hungrig varannan meter gav jag upp prommenaden o hoppade på bussen upp till Valsta. Köpte glass o jordgubbar o sen tog vi en prommenad hem istället. Majja är jätteduktig på att gå som vanligt o Kajsa artar sig ;) Hon gick halva vägen och sen fick hon sitta på vagnens fotstöd så att hon kunde köra sin dockvagn samtidigt som hon själv åkte vagn också.. En godkänd kompromiss :)
Var hemma precis halv fem då mormor och Tage skulle komma på födelsedagsmiddag/fika. Dom hann före oss med ett par minuter men det gör inget :)
Åt god mat och Kajsa fick fina presenter. Hade inte bakat någon tårta som hon kunde få blåsa ut ljusen på. Istälklet hade vi glass med färska jordgubbar, kiwi, chokladchips, nonstop, chokladsås, strössel o maränger. Mums! Satte ner ljusen i Kajsas skål o hon blåste så duktigt :)

Idag var vi iväg till Rotebro o fortsatte kalasandet med farmor, faster, farbror o kusinerna. Trevligt det också, Lekte ute i lekparken en stund o gick sen in o fikade innan det var dags att ta sig hem.

Nu är det snart dax för sängen, börjar jobba vid sju imorrn bitti igen o känner mig inte alls peppad. Men men... e ju roligt när man väl har tagit sig dit.

Inga kommentarer: