lördag 9 juli 2011

Poolparty

Vilken bra dag vi haft idag!
Har lovat Majja att hon ska få ha barnkalas/poolparty vid hennes födelsedag MEN smhi har ju loat regn varje helg sen hon fyllde och inte bjuder man in till poolparty då. Sen att det varit strålande väder merparten av dessa helger spelar ju ingen roll då man inte planerat för något.
Men imorse då vi tittade ut, insåg att vädret var bra och att vi inte hade några planer för dagen så bestämmde vi lite hastigt o lustigt att vi skulle ha poolpartyt idag.

Messade ut en inbjudan till några kompisar två o en halv timme innan kalaset skulle börja o hoppades på napp.
Vi hade tur! Fick bara två som inte kunde komma.
Då vi var uppe på Eurostop när jag skickade ut inbjudningarna blev det lite lättare o handla då svaren ploppade in. Blev glass med tillbehör till fika bestämmde vi. Jordgubbar, persika, äpple, banan, non-stop, strössel o chokladsås samt kex. Gott!

Fikade och pratade en stund innan poolen öppnades o ett helt gäng badsugna barn kastade sig i. Majja var till en början fröken klängapa men kom sen på att hon ju faktiskt kan själv så hon släppte taget o simmade runt i poolen läääänge alldeles ensammen. O sen började hon hoppa från kanten också. Mycket framsteg där idag! Jag blev jätteglad o stolt över henne! Kajsa är helt galen hon istället! Såfort puffarna sitter på slänger hon sig hejdlöst ner i vattnet, gnuggar vattnet ur ögonen o vill ha meeeeer! :)

Majja och Lorinne badade en andra gång tillsammans med Lorinnes pappa Thomas o hade urkul! Dom var i säkert en timme. Var och är mycket tacksam mot den pappan som hade orken o tålamodet att vara i så länge och leka konstant. Var två lyckliga tjejer i vattnet!

O två lyckliga tjejer var det också som somnade såfort huvudet hamnade på kudden strax efter sju. :)

Tack för en härlig dag allihopa!


kalasgänget.
Fr vänster: Kajsa, Theo, Zelda, Tilda, Majja, Lorinne och Lucas


Två glada badbrudar!




Kajsa sitter o tittar på och skrattar hjärtligt när Majja och Lorinne leker i vattnet.

Inga kommentarer: